Фуд-блогер Інна Ключник розкривала секрет приготування неймовірно смачної та корисної страви — сирої аджики з хроном.
Цей рецепт приваблює не лише своєю вишуканою гостротою, а й вражає вмістом вітамінів та мінералів.
Як приготувати сиру аджику з хроном легко і просто — читайте в матеріалі.
Сира аджика з хроном: рецепт
Інгредієнти:
Приготування:
Крок 1: Промийте всі овочі. Необхідно очистити часник та корінь хрону, а також позбутися насіння в гострому перці.
Крок 2: Всі підготовлені овочі дрібно наріжте та подрібніть за допомогою м’ясорубки або кухонного комбайна.
Крок 3: Отриману суміш на сиру аджику з хроном розкладіть у чисті, сухі скляні банки, після чого залиште їх у холодильнику на 24 години.
Рекомендовано подавати сиру аджику на шматочках ароматного обсмаженого хліба, однак ви можете самостійно обрати й інший метод подачі.
Більше цікавих і корисних рецептів дивіться на сайті Смачно.
Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.