Сирний суп: легко і смачно

Сирний суп: легко і смачно
Джерело: Depositphotos

Для сирного супу можна брати будь-який сир: гострий, нежирний, жирний. Який вам до вподоби. Євгену Клопотенку подобається поєднання твердого сиру та сиру з блакитною пліснявою. Останній можна покласти в тарілку при подачі.

Інгредієнти

Моркву і наріжте півкільцями, часник розчавіть пласкою стороною ножа, половину цибулини наріжте досить товстими четвертинками.

Зараз дивляться

У сотейнику розігрійте соняшникову олію та злегка підрум’яньте моркву, цибулю та часник протягом 2-3 хвилин.

Очистіть картоплю і розріжте навпіл або на четвертинки. Додайте до інших овочів і готуйте ще протягом 2-3 хвилин.

Тепер додайте в сотейник курячу гомілку, так бульйон вийде більш насиченим і ароматним.

Влийте 1-1,5 л води в залежності від особистих уподобань. Якщо вам подобається більш густий суп, додайте 1 л. Готуйте бульйон 20 хвилин. Доведіть смак сіллю й перцем.

Візьміть томат, наріжте великим кубиком і поставте в холодильник. Це дуже важливий момент для балансу гарячого супу і холодних томатів при подачі.

Далі візьміть твердий сир, натріть на крупній тертці. Бульйон зніміть з плити і вийміть курячу гомілку. Перебийте овочі блендером до стану пюре.

Додайте в бульйон натертий сир і поверніть сотейник на плиту.

При постійному помішуванні варіть суп ще 2-3 хвилини, щоб сир розплавився і утворилася однорідна сирно-овочева суміш.

У порційну тарілку налийте гарячий суп і додайте в нього кубики охолодженого томата.

З курячої гомілки обберіть м’ясо і додайте його в тарілку. Приправте свіжомеленим перцем за бажанням.

Джерело: Євген Клопотенко

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Loading...
Знайшли помилку в тексті?
Помилка