Глазур для паски – топ-3 рецепти

паска
Джерело: Pixabay

Глазур – невід’ємна складова великодньої паски. Існує багато рецептів приготування солодкого доповнення.

Факти ICTV зібрали топ-3 рецепти приготування глазурі для паски.

Традиційна глазур

Інгредієнти:

Зараз дивляться
  • 1 білок
  • 1 склянка цукру
  • лимонний сік

Приготування:

  1. Відділити білок від жовтка.
  2. Влити білок до миски, додати цукор, краплю лимонного соку.
  3. Усе перемішати до стійкої консистенції.
  4. Мазати на паску одразу, бо глазур швидко застигає.

Глазур зі згущеним молоком

Інгредієнти:

  • 0,75 ст. л. згущеного молока
  • 2 ст. л. сухого молока
  • сік лимона

Приготування:

  1. Змішати всі інгредієнти.
  2. Нанести глазур на паску.

Глазур на желатині

Інгредієнти:

  • 5 г желатину + 30 г холодної води
  • 180 г цукру + 50 г води

Приготування:

  1. Розчинити цукор на вогні.
  2. Додати набухлий желатин.
  3. Збити міксером до охолодження і до утворення пухкої білої маси.

Джерело: fitookkus, kateryna.pushchalo

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Підтримати Факти ICTV
Знайшли помилку в тексті?
Помилка