Паштет з сардин за десять хвилин

паштет
Джерело: Depositphotos

Якщо у вас немає часу на довгі приготування, а хочеться зробити щось смачне, то цей рецепт для вас. Лише 10 хвилин і ідеально збалансований за смаком рибний паштет буде у вас на столі, обіцяє шеф Євген Клопотенко. Єдине, що важливо в цьому рецепті – якісні консерви. Упевнений, що паштет із сардин стане однією з ваших улюблених страв.

Інгредієнти

Вершкове масло нагрійте до кімнатної температури.

Зараз дивляться

Відкрийте банку з сардинами, витягніть рибу з масла і викладіть на паперовий рушник, щоб масло вбралося.

Листя петрушки дрібно порубайте.

У невеликій мисці змішайте вершкове масло, сардини, зелень, цедру лимона і сік лимона.

Вимішайте виделкою до отримання однорідної маси. Можна перебити блендером, щоб паштет вийшов більш однорідним і пухким.

Додайте сіль за смаком. Подавайте з грінками з житнього хліба.

Джерело: Євген Клопотенко

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Loading...
Знайшли помилку в тексті?
Помилка