Рецептом приготування справжнього гарячого шоколаду ділиться
Крок 1. Купіть плитку шоколаду. Обрати можна будь-який, однак класичний гарячий шоколад роблять саме з чорного. Краще взяти 76% шоколад – він не буде надмірно гірчити.
Крок 2. Візьміть обробний ніж і дошку, переконавшись, що вони нічим не пахнуть, інакше запах передасться шоколаду. Наріжте шоколад дрібною стружкою. На одну порцію потрібно 25 г шоколаду та 200 мл молока.
Читайте: Як бути щасливим – 5 порад на кожен день
Крок 3. Молоко вилийте в ємність з антипригарним покриттям і поставте на середній вогонь. Коли воно почне закипати, висипте в нього шоколад і зменшіть вогонь. Помішуйте, поки шоколад повністю не розчиниться, і зніміть ємність з вогню.
Крок 4. Якщо вам подобається чистий шоколадний смак, можна додати в шоколад трішки солі – вона зробить напій більш насиченим. Якщо подобається експериментувати, додайте корицю або тертий мускатний горіх. Щоб посилити зігріваючий ефект шоколаду, додайте в нього столову ложку бренді або лікеру.
Раніше ми писали про те, як позбутися зайвої ваги, маючи сидячу роботу.