Все про тіло, красі, догляді та спорті
Як правильно тушкувати м’ясо, щоб було м’яке: поради та секрети
Важливі поради та секрети, як правильно тушкувати м'ясо – читайте в нашому матеріалі.
Як посмажити грінки на сковороді: рецепт і варіанти
Як зробити апетитні грінки на сковороді за лічені хвилини – читайте в нашому матеріалі.
Як посмажити мойву без запаху: найкращий рецепт і поради
Ідеальний рецепт, як посмажити мойву без бризок і запаху та альтернативні варіанти – читайте в нашому матеріалі.
Хрустики на будь-який смак: рецепти на горілці, молоці або кефірі
Як приготувати хрумкі хрустики за перевіреними часом рецептами. Найкращі рецепти хрустиків на горілці, кефірі або молоці – читайте в матеріалі.
Експертка розповіла, що таке м’юїнг і як він впливає на обличчя
М'юїнг – це, напевно, найлегша вправа, яка має стати хорошою звичкою. Детальніше – у матеріалі.
Як приготувати лаваш удома: знадобиться лише чотири інгредієнти
Як зробити лаваш у домашніх умовах - читайте в нашому матеріалі.
Намазка з печінки тріски на бутерброди: смачний рецепт
Як швидко і просто приготувати апетитну намазку з печінки тріски, та що додати для смаку та аромату – читайте в…
Як варити горохову кашу, щоб вийшла смачна та корисна: правила і поради
Як правильно варити горох на горохову кашу та як смачно її подати – читайте в нашому матеріалі.
Як правильно мити волосся та чи можна робити це щодня
Факти ICTV запитали у трихолога, як правильно мити голову та чи можна робити це щодня.
Скільки потрібно варити пельмені: корисні лайфхаки
Скільки хвилин треба варити пельмені до різного ступеня готовності та корисні лайфхаки приготування страви - дивіться в нашому матеріалі.