Все про тіло, красі, догляді та спорті

Як правильно тушкувати м’ясо, щоб було м’яке: поради та секрети

Важливі поради та секрети, як правильно тушкувати м'ясо – читайте в нашому матеріалі.

Як посмажити грінки на сковороді: рецепт і варіанти

Як зробити апетитні грінки на сковороді за лічені хвилини – читайте в нашому матеріалі.

Як посмажити мойву без запаху: найкращий рецепт і поради

Ідеальний рецепт, як посмажити мойву без бризок і запаху та альтернативні варіанти – читайте в нашому матеріалі.

Хрустики на будь-який смак: рецепти на горілці, молоці або кефірі

Як приготувати хрумкі хрустики за перевіреними часом рецептами. Найкращі рецепти хрустиків на горілці, кефірі або молоці – читайте в матеріалі.

Експертка розповіла, що таке м’юїнг і як він впливає на обличчя

М'юїнг – це, напевно, найлегша вправа, яка має стати хорошою звичкою. Детальніше – у матеріалі.

Як приготувати лаваш удома: знадобиться лише чотири інгредієнти

Як зробити лаваш у домашніх умовах - читайте в нашому матеріалі.

Намазка з печінки тріски на бутерброди: смачний рецепт

Як швидко і просто приготувати апетитну намазку з печінки тріски, та що додати для смаку та аромату – читайте в…

Як варити горохову кашу, щоб вийшла смачна та корисна: правила і поради

Як правильно варити горох на горохову кашу та як смачно її подати – читайте в нашому матеріалі.

Як правильно мити волосся та чи можна робити це щодня

Факти ICTV запитали у трихолога, як правильно мити голову та чи можна робити це щодня.

Скільки потрібно варити пельмені: корисні лайфхаки

Скільки хвилин треба варити пельмені до різного ступеня готовності та корисні лайфхаки приготування страви - дивіться в нашому матеріалі.