Грибні котлети – чудовий варіант для вегетаріанців та тих, хто дотримується посту. З печериць, білих, глив та інших грибів вони забезпечать організм необхідними поживними речовинами та допоможуть зберегти відчуття ситості протягом тривалого часу.
Рецепт приготування смачних грибних котлет – у матеріалі Факти ICTV.
Котлети з грибів: рецепт
Інгредієнти:
- 500 г свіжих грибів
- 3 ст. л. рослинної олії
- 2 зубчики часнику
- 1 середня цибуля
- 3 ст. л. кукурудзяного або картопляного крохмалю
- сіль, чорний мелений перець, свіжа зелень – до смаку
Пісні грибні котлети: приготування
- Промийте гриби та наріжте їх на шматочки або подрібніть у блендері до однорідної маси.
- Розігрійте олію та обсмажте на пательні нарізану цибулю та часник до м’якості.
- У великій мисці змішайте гриби, смажену цибулю та часник, крохмаль, сіль і перець. Переконайтеся, що всі інгредієнти ретельно змішані.
- Сформуйте з грибного фаршу котлети.
- Обсмажуйте котлети з обох боків до золотистого кольору протягом 5-7 хв.
Неймовірно смачні грибні котлети готові. Прикрасьте їх свіжою зеленню та подавайте гарячими з рисом картопляним пюре або спагеті.
Читайте також: