Меню на Великдень: простий рецепт запеченого філе індички

индейка
Джерело: Depositphotos

Індичка має дієтичне м’ясо, яке ще й смачне у будь яких стравах. Індичка запечена великим шматком виходить надзвичайно ніжною і соковитою, а сам процес готування простий і не вимагає надзусиль.

Інгредієнти

  • 1 кг філе індички одним шматком
  • 60 г вершкового масла
  • 150 мл рослинної олії
  • каррі, сіль, мелений перець
  • базилік, сушений часник за бажанням
  • сіль за смаком

Приготування

Використовуючи прянощі та олію, замаринуйте м’ясо. Олія допоможе м’ясу залишитися соковитим, не дасть  випарюватися рідині. За бажанням, можна додати будь-які приправи.

Маринуватися м’ясо має в холодильнику години на 3-4.

Розігрійте на сковорідці решту олії  і розтопіть у ній масло. Обсмажте філе з усіх боків до утворення золотистої скоринки. Потім обсмажене філе перекладіть у форму для запікання, на пергамент. Запікайте індичку при температурі 200 градусів протягом 30 хвилин.

За таким рецептом філе індички виходить ніжним і соковитим.  До нього можна подати солодкий чи кисло-солодкий соус.

Джерело: Катрусина кухня

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Підтримати Факти ICTV
Знайшли помилку в тексті?
Помилка