Рецепт сирої аджики з хроном

Ольга Боднарчук редактор
Сира аджика з хроном

алжика

Фуд-блогер Інна Ключник розкривала секрет приготування неймовірно смачної та корисної страви – сирої аджики з хроном.

Цей рецепт приваблює не лише своєю вишуканою гостротою, а й вражає вмістом вітамінів та мінералів.

Як приготувати сиру аджику з хроном легко і просто – читайте в матеріалі.

Сира аджика з хроном: рецепт

Інгредієнти:

  • Помідори – 2,5 кг
  • Болгарський перець – 5 шт.
  • Часник – 200 г
  • Корінь хрону – 150 г
  • Гострий перець – 5 шт.
  • Сіль – 50 г
  • Цукор – 100 г
  • Оцет – 100 г

Приготування:

Крок 1: Промийте всі овочі. Необхідно очистити часник та корінь хрону, а також позбутися насіння в гострому перці.

Крок 2: Всі підготовлені овочі дрібно наріжте та подрібніть за допомогою м’ясорубки або кухонного комбайна.

Крок 3: Отриману суміш на сиру аджику з хроном розкладіть у чисті, сухі скляні банки, після чого залиште їх у холодильнику на 24 години.

Рекомендовано подавати сиру аджику на шматочках ароматного обсмаженого хліба, однак ви можете самостійно обрати й інший метод подачі.

Більше цікавих і корисних рецептів дивіться на сайті Смачно.

Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.

Categories: Їжа Тіло