Швидка закуска з кабачків: смачний рецепт

Оксана Жучок кулінарний експерт, редактор
Швидка закуска з кабачків

Ця закуска з кабачків – справжня знахідка. Простота приготування робить цей рецепт особливо привабливим.

Нам знадобиться мінімум продуктів та трішки часу, щоб приготувати швидку пікантну закуску з кабачків.

Закуска з кабачків: рецепт

Ніжний кабачок чудово поєднується з гострим перцем і оливковою олією, а паприка додає аромату та кольору. Ви можете експериментувати, додаючи різні спеції, щоб створити свій ідеальний смак.

Інгредієнти:

  • кабачки чи цукіні (молоді) – 400 г
  • перець чилі – дрібка
  • паприка мелена – 1 ст. л.
  • оливкова олія – 2-3 ст. л.
  • сіль – до смаку

Як приготувати закуску з кабачків покроково:

  1. Кабачки чи цукіні миємо, нарізаємо брусочками однакової довжини та викладаємо у миску.
  2. Посипаємо їх усіма спеціями, солимо, поливаємо олією та гарно перемішуємо.
  3. Форму для запікання чи деко застеляємо пергаментним папером. Розкладаємо кабачки в один шар.
  4. Запікаємо у попередньо розігрітій до 200 °С духовці близько 10 хвилин.

Проста закуска з кабачків готова. Подаємо з улюбленим соусом. Смачного!

Ця страва також чудово послугує смачним гарніром до основних страв.

Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.

Джерело: Євген Клопотенко

Categories: Їжа Тіло