Ця закуска з кабачків – справжня знахідка. Простота приготування робить цей рецепт особливо привабливим.
Нам знадобиться мінімум продуктів та трішки часу, щоб приготувати швидку пікантну закуску з кабачків.
Закуска з кабачків: рецепт
Ніжний кабачок чудово поєднується з гострим перцем і оливковою олією, а паприка додає аромату та кольору. Ви можете експериментувати, додаючи різні спеції, щоб створити свій ідеальний смак.
Інгредієнти:
- кабачки чи цукіні (молоді) – 400 г
- перець чилі – дрібка
- паприка мелена – 1 ст. л.
- оливкова олія – 2-3 ст. л.
- сіль – до смаку
Як приготувати закуску з кабачків покроково:
- Кабачки чи цукіні миємо, нарізаємо брусочками однакової довжини та викладаємо у миску.
- Посипаємо їх усіма спеціями, солимо, поливаємо олією та гарно перемішуємо.
- Форму для запікання чи деко застеляємо пергаментним папером. Розкладаємо кабачки в один шар.
- Запікаємо у попередньо розігрітій до 200 °С духовці близько 10 хвилин.
Проста закуска з кабачків готова. Подаємо з улюбленим соусом. Смачного!
Ця страва також чудово послугує смачним гарніром до основних страв.
Читайте також:
Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.
Джерело: Євген Клопотенко