Ми знаємо, як приготувати підчеревину, щоб вийшла смачною та ароматною!
Щоб отримати справжню смакоту, необхідно правильно замаринувати підчеревину, щоб потім легко і просто запекти її в духовці.
Тож розгляньмо крок за кроком процес, щоб отримати ідеальний результат.
Першим кроком до цієї чудової страви, яку часто готують на Великдень, є вибір якісної підчеревини. Оберіть такий шматок свіжої свинячої підчеревини, яка має багато м’яса.
Далі дотримуйтесь нашого рецепту маринування і запікання, щоб отримати смачну закуску, з легким ароматом часнику і хрусткою скоринкою.
Як приготувати підчеревину в духовці: рецепт в рукаві
Для маринування підчеревини можна використовувати ваші улюблені спеції. Тож перерахуймо, які спеції, окрім запропонованих у рецепті, підходять: італійські трави, коріандр, кумин, гранульований часник.
Інгредієнти:
- підчеревина одним шматком – 1 кг 500 г
- соєвий соус – 4 ст. л.
- часник – 4-5 зубків
- сіль – 1 ст. л.
- суміш меленого чорного перцю та паприки – 1 ч. л.
- хмелі-сунелі – 1 ч. л.
Як замаринувати підчеревину перед запікання покроково:
- Підчеревину промити холодною водою та обсушити.
- У мисці змішати суміш меленого чорного перцю та паприки з сіллю, хмелі-сунелі, пропущеним через прес часником і соєвим соусом.
- Отриманою сумішшю гарно натерти підчеревок. Викласти його у рукав для запікання і помістити в холодильник на ніч.
- Зранку викласти підчеревок у рукаві у форму чи на деко і запекти у духовці.
- Час запікання підчеревка залежить від розміру обраного вами шматка. Підчеревок вагою 1 кг 500 г запікаємо у духовці за 190 °C 1 годину 30 хвилин. За 15 хвилин до закінчення запікання, щоб підчеревок підрум’янився, рукав треба розрізати.
- Запечену підчеревину виймаємо, викладаємо на тарілку та повністю охолоджуємо. Потім нарізаємо на шматочки та подаємо до столу. Смачного!