Так, лікарі-дієтологи радять зливати воду, в якій варилася курка, свинина або яловичина, пише АіФ.
Справа у тому, що м’ясо накачане під зав’язку антибіотиками, гормонами та іншими, некорисними речовинами може бути для людини небезпечним.
У зв’язку з цим фахівці радять купувати відразу суповий набір або відокремлювати м’ясо від кістки і варити бульйон виключно на кістці. А ось м’ясо безпосередньо додавати у каструлю вже відварене – перший бульйон бажано злити.
Крім того, варто врахувати, що при захворюваннях нирок і подагрі білкову їжу взагалі краще не вживати.
Читайте: Вчені назвали продукт, який продовжує життя
До речі, раніше Факти ICTV писали про хвороби з холодильника і правила зберігання продуктів.