Про це пише Ранок у великому місті на ICTV.
Більш того, він рекомендує заварювати чай вже з цукром, а кількість чаїнок має дорівнювати кількості цукру.
– Особливо корисний солодкий зелений чай. Його можна пити за 10-15 хвилин до їжі. Після закінчення прийому їжі теж можна, в будь-якому випадку, це краще, ніж вода (у випадку з водою травлення ризикує не просто тривати, а саме порушитися), – впевнений Скачко.
При цьому, за його словами, чай повинен бути помірно солодким.
Дослідження західних вчених це підтверджують. Цукор нібито сприяє кращому засвоєнню так званих катехінів – сильних антиоксидантів, які містяться в чаї.
Читайте: Кава для схуднення: як правильно пити
Між тим, щоденне вживання кави знижує ризик захворіти на цироз печінки через вживання алкоголю.
Фото: 123rf.com