Желе з пакетика: як правильно приготувати

Ольга Боднарчук редактор
Желе з пакетика: як правильно приготувати

желе

Желе – це простий і швидкий десерт, який подобається багатьом.

Факти ICTV з’ясували, як найкраще готувати та якою водою заливають желе з пакетика.

Як приготувати желе з пакетика

Для приготування знадобиться:

  • желе з улюбленим смаком – 1 пакетик або 90 г;
  • кип’ячена вода – 300 мл.

Рецепт желе з пакетика покроково:

  1. Для створення желейного десерту слід обирати глибоку посудину об’ємом до 500 г.
  2. У ємність потрібно висипати весь вміст пакетика. Потім порошок залити кип’ятком.
  3. Якщо вам хочеться густішого та насиченішого десерту, використайте менше води.
  4. Готову суміш потрібно дуже ретельно розмішати, щоб усе стало рідким.
  5. Далі рідину слід розлити в маленькі мисочки або формочки.
  6. Зручно використовувати силіконові форми, тоді виходять майже желейні цукерочки.
  7. Чекати повної готовності десертів доведеться не менше ніж чотири години.
  8. Найкраще залишити його накритим щільною кришкою на ніч у прохолодному місці.

Желе має свої корисні властивості, проте, якщо додати до нього свіжі фрукти, цей десерт стане ще кориснішим та апетитнішим. Також, ви можете прикрасити його збитими вершками або тертим шоколадом. Це надасть йому особливий смак і вигляд.

Categories: Їжа Тіло