Рисовий суп з куркою – проста і водночас дуже смачна ситна страва, яка чудово підійде для сімейного обіду або вечері.
Як приготувати рисовий суп з куркою і які інгредієнти для цього знадобляться – у матеріалі Факти ICTV.
Рисовий суп з куркою: рецепт
Цей суп дуже смачний та поживний. Його можна приготувати на основі ароматного бульйону з курячого філе або стегенець.
Інгредієнти:
- 1 л курячого бульйону
- 200 г курячого філе
- 100 г рису
- 1 морква
- 1 цибуля
- 2 зубчики часнику
- сіль, чорний перець, свіжа зелень – до смаку
Приготування:
- У великій каструлі розігрійте трохи олії на середньому вогні. Додайте дрібно нарізані цибулю та часник і обсмажте до м’якості.
- Додайте нарізане кубиками куряче філе та продовжуйте готувати 5-7 хв.
- Потім додайте нашинковану або натерту моркву. Тушкуйте суміш ще кілька хвилин.
- Далі влийте курячий бульйон. Доведіть до кипіння та всипте промитий рис, після чого зменште вогонь, додайте сіль та перець і варіть приблизно ще 15-20 хв.
- Перед подачею прикрасьте рисовий суп з куркою свіжою зеленню.
Смачного!
Читайте також: