Рисовий суп з куркою: рецепт простої і ситної страви

Марина Мелехова редактор розділу Медицина
рисовий суп з куркою

Рисовий суп з куркою – проста і водночас дуже смачна ситна страва, яка чудово підійде для сімейного обіду або вечері.

Як приготувати рисовий суп з куркою і які інгредієнти для цього знадобляться – у матеріалі Факти ICTV.

Рисовий суп з куркою: рецепт

Цей суп дуже смачний та поживний. Його можна приготувати на основі ароматного бульйону з курячого філе або стегенець.

Інгредієнти:

  • 1 л курячого бульйону
  • 200 г курячого філе
  • 100 г рису
  • 1 морква
  • 1 цибуля
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, чорний перець, свіжа зелень  – до смаку

Приготування:

  1. У великій каструлі розігрійте трохи олії на середньому вогні. Додайте дрібно нарізані цибулю та часник і обсмажте до м’якості.
  2. Додайте нарізане кубиками куряче філе та продовжуйте готувати 5-7 хв.
  3. Потім додайте нашинковану або натерту моркву. Тушкуйте суміш ще кілька хвилин.
  4. Далі влийте курячий бульйон. Доведіть до кипіння та всипте промитий рис, після чого зменште вогонь, додайте сіль та перець і варіть приблизно ще 15-20 хв.
  5. Перед подачею прикрасьте рисовий суп з куркою свіжою зеленню.

Смачного!

Categories: Їжа Тіло