Ми звикли огірки додавати в салати та закуски, консервувати та солити. А якщо їх обсмажити? І не дивно це, принаймні для корейців. Саме так їх готують у східній країні. І це дуже смачно, стверджує Євген Клопотенко. Смажені огірки можна подавати як гарнір до риби.
Інгредіэнти:
- 400 г огірків
- 5-10 г перцю чили (за смаком)
- 2 ст. л. соєвого соусу
- 1 ст. л. соняшникової олії
Помийте огірки, обріжте хвостики та обсушіть паперовим рушником. Наріжте спочатку кільцями товщиною 5-6 мм, потім розріжте їх навпіл.
Перець помийте та наріжте тоненькими слайсами під кутом 45 градусів.
Розігрійте сковороду із олією. Викладіть огірки та обсмажте на середньому вогні протягом хвилини. Влийте соєвий соус, додайте слайси чилі і смажте ще 2 хвилини. Відразу подавайте до столу.
Джерело: Євген Клопотенко