Прочитавши назву салату Коул Слоу, можна припустити, що за ним приховані дивовижні інгредієнти. Але насправді все набагато простіше. У його складі знайома всім білокачанна капуста та морква, заправлені соусом на основі сметани. Так просто, але повірте, виходить неймовірно смачно.
Складові:
1 велика морква
400 г білокачанної капусти
Для соусу на порцію 150 г:
- 50 г сметани не менше 20%
- г солодкої гірчиці
- 6-10 г тертого або консервованого хрону
- сіль і перець за смаком
Підготуйте овочі для салату. Моркву помийте та почистіть. Наріжте тонкою соломкою за допомогою ножа чи спеціальної економки із зубчиками.
Капусту промийте і наріжте тонкою соломкою, використовуючи ніж. Бажано, щоб вона вийшла довгою. Складіть овочі у глибоку миску.
Готуйте соус. Перемішайте та заправте салат. Коул Слоу бажано залишити на годину або навіть дві, щоб соус пом’якшив смак капусти. Корінь хрону (6-10 г) натріть на дрібній тертці. Якщо у вас є консервований, використовуйте його. Перекладіть у невелику мисочку, додайте 50 г сметани не менше 20% жирності та 6 г солодкої гірчиці.
Посоліть і поперчіть до смаку.
Джерело: Євген Клопотенко