X

Курячі крильця з присмаком апельсина

Лариса Божко журналістка розділу Здоров’я

Hot barbecue chicken wings with sauce. Top view on stone table

Нічого простішого, ніж курячі крильця на грилі немає. Та й на смак вони дуже добрі. Особливо, якщо застосувати апельсиново-гірчичний маринад.

Інгредієнти

  • 800 г курячих крилець
  • 1 ст. л. гірчиці (в зернах)
  • 1 ст. л. меду
  • 1 шт. апельсин
  • за смаком сіль, перець

Візьміть курячі крильця, покладіть у миску і додайте мед, гірчицю, сіль і сік одного апельсина. Попередньо зніміть з половини апельсина цедру.

Готуйте крильця на відкритому грилі, а якщо ви готуєте в домашніх умовах, тоді запечіть у духовці на режимі гриля.

Готуйте крильця протягом 20-25 хвилин, перевертаючи їх з одного боку на інший кожні три хвилини.

Джерело: Євген Клопотенко

Categories: Їжа Тіло
Їжа
Недавні записи