Нічого простішого, ніж курячі крильця на грилі немає. Та й на смак вони дуже добрі. Особливо, якщо застосувати апельсиново-гірчичний маринад.
Інгредієнти
- 800 г курячих крилець
- 1 ст. л. гірчиці (в зернах)
- 1 ст. л. меду
- 1 шт. апельсин
- за смаком сіль, перець
Візьміть курячі крильця, покладіть у миску і додайте мед, гірчицю, сіль і сік одного апельсина. Попередньо зніміть з половини апельсина цедру.
Готуйте крильця на відкритому грилі, а якщо ви готуєте в домашніх умовах, тоді запечіть у духовці на режимі гриля.
Готуйте крильця протягом 20-25 хвилин, перевертаючи їх з одного боку на інший кожні три хвилини.
Джерело: Євген Клопотенко