Ніжна кисло-солодко-гостра кукурудза, запечена в духовці

Лариса Божко журналістка розділу Здоров'я
Ніжна кисло-солодко-гостра кукурудза, запечена в духовці

Delicious Grilled Mexican Corn with Chili, Cilantro, and Lime

Варена кукурудза – одна з найулюбленіших літніх страв. Та вона смачна навіть у сирому вигляді. Але якщо її запекти у фользі, то до вашої колекції рецептів додасться іще одна смачна страва.

Завдяки спеціям і вершковому маслу смак цієї кукурудзи виходить ніжним, солодким, трохи кислим і трішки гострим. А загалом, шеф Євген Клопотенко гарантує, що буде дуже смачно і дуже просто.

Інгредієнти:

Викладіть на фольгу кукурудзу. Розріжте лайм на половинки і вичавте з кожної сік на кукурудзу.

Потім візьміть сіль і гарненько натріть обидва качани кукурудзи з усіх боків.

Посипте кукурудзу пластівцями сушеного перцю чилі, це додасть трошки гостроти.

Розріжте вершкове масло на дві частини і покладіть по шматочку до кожної кукурудзи. Смак після запікання вийде більш ніжним і приємним. Загорніть качани зі спеціями в фольгу, кожний окремо.

Запікайте кукурудзу у фользі в духовці при температурі 180 градусів 20 хвилин. Тим часом відокремте листочки кінзи від стебла і подрібніть ножем.

Після запікання розкрийте фольгу і дайте кукурудзі трошки охолонути, посипавши подрібненою кінзою.

Джерело: Євген Клопотенко

Categories: Їжа Тіло