Сендвіч з буряком та свинячою грудинкою

Лариса Божко журналістка розділу Здоров'я
бургер

School lunch of roast beef roll sandwich

Існує безліч рецептів сендвічів. Усі вони досить універсальні та готуються дуже просто.

Їх можна робити на сніданок, перекушування, брати з собою в дорогу і на роботу.

Інгредієнти:

  • 1 середній буряк
  • 4 шматочки хліба
  • 4 слайси свинячої грудинки
  • 4 слайси сиру
  • 1/3 ч. л. зерен кмину
  • 1,5 ст.л.гірчиці у зернах

Маринад для буряків:

  • 2 ст. винного або яблучного оцту (6%)
  • 1 зубчик часнику
  • 100 мл води

Приготування:

  1. Зваріть або запікайте один середній буряк. Залишіть, щоб охолола. Потім очистіть від шкірки, наріжте слайсами і перекладіть миску для маринування.
  2. Додати 2 ст. ложки винного або яблучного оцту 6%, видавіть зубчик часнику і влийте воду, щоб повністю покривала буряк. Якщо у вас великий буряк, долийте ще води.
  3. Маринуйте її 30-40 хвилин. Оцет можете взяти їдальню, але зауважимо, що він 9%, тому зменште кількість до 1,5 ст. ложки.
  4. Візьміть два шматочки хліба, обсмажте на сухій сковороді з обох боків до золотистої скоринки.
  5. Змастіть їх гірчицею і на кожен викладіть компоненти в такій послідовності: складений у два рази слайс сиру, 2-3 слайси буряків, а потім складену вдвічі грудинку. Посипте її кмином. Він надасть легкого аромату. Один великий бутерброд покладіть на інший. У вас має вийти сендвіч з великою начинкою всередині.

Джерело: Євген Клопотенко

Categories: Їжа Тіло