Полуничне морозиво – це не тільки смачний, але й корисний десерт, який можна легко приготувати вдома. Воно стане відмінною альтернативою купованому морозиву, адже ми самі контролюємо інгредієнти, уникаючи зайвих консервантів та барвників.
Як швидко і легко приготувати полуничне морозиво в домашніх усмах з доступних інгредієнтів – читайте в матеріалі.
Полуничне морозиво: рецепт
Інгредієнти:
- 200 г свіжої полуниці;
- 400 г густого натурального йогурту (наприклад, грецького);
- 2 ст. л. цукрової пудри чи меду;
- кілька листочків м’яти для прикрашання.
Приготування:
- Помийте ягоди й очистьте їх від хвостиків.
- Збийте полуницю в блендері разом із цукровою пудрою чи медом.
- У зручній посудині змішайте полуничну суміш із йогуртом.
- Морозиво помістить в морозильну камеру.
Орієнтовно для загустіння потрібно три години. Перш ніж смакувати десерт, прикрасьте морозиво листочками м’яти. Подаруймо собі трішки бажаної прохолоди!
Читайте також:

