Сезон у розпалі: простий рецепт смачного та корисного полуничного морозива

Вікторія Яснопольська журналістка розділу Медицина
морозивоморозиво

депозит

Полуничне морозиво – це не тільки смачний, але й корисний десерт, який можна легко приготувати вдома. Воно стане відмінною альтернативою купованому морозиву, адже ми самі контролюємо  інгредієнти, уникаючи зайвих консервантів та барвників.

Як швидко і легко приготувати полуничне морозиво в домашніх усмах з доступних інгредієнтів – читайте в матеріалі.

Полуничне морозиво: рецепт

Інгредієнти:

  • 200 г свіжої полуниці;
  • 400 г густого натурального йогурту (наприклад, грецького);
  • 2 ст. л. цукрової пудри чи меду;
  • кілька листочків м’яти для прикрашання.

Приготування:

  1. Помийте ягоди й очистьте їх від хвостиків.
  2. Збийте полуницю в блендері разом із цукровою пудрою чи медом.
  3. У зручній посудині змішайте полуничну суміш із йогуртом.
  4. Морозиво помістить в морозильну камеру.

Орієнтовно для загустіння потрібно три години. Перш ніж смакувати десерт, прикрасьте морозиво листочками м’яти. Подаруймо собі трішки бажаної прохолоди!

Categories: Їжа Тіло