Смачне і корисне вершкове масло зі щавлем – рецепт

Лариса Божко журналістка розділу Здоров'я
масло сливочное

Інколи найпростіший кулінарний рецепт смачніший за будь-які делікатеси. Взяти, наприклад, вершкове масло з зеленню. У нього можна додавати кріп і петрушку, але якщо додати щавель, то смак масла стане ще виразнішим.

 – Масло зі щавлем ідеально підходить для бутерброда зі свіжим хлібом або як додаток до смаженої риби або м’яса. Обов’язково візьміть на замітку, – радить шеф Євген Клопотенко.

Інгредієнти

  • 200 г вершкового масла
  • сіль (кілька дрібок)

Приготування

Молоде листя щавлю ретельно промийте і добре обсушіть. Воно не повинне бути вологими. Для прискорення процесу можете промокнути листя паперовим рушником.

Обріжте стебла – вони занадто жорсткі.

Листя щавлю дрібно поріжте або подрібніть блендером.

Вершкове масло нагрійте до кімнатної температури.

Змішайте м’яке масло з подрібненим листям щавлю і додайте кілька дрібок солі, перемішайте, викладіть на пергамент або харчову плівку, скрутіть у формі ковбаски.

Покладіть у морозилку, щоб масло застигло.

Просто і смачно.

Джерело: Євген Клопотенко

Categories: Їжа Тіло