Глазур із маршмелоу ідеально підходить для прикрашання великодньої паски. Така глазур не тріскається та не осипається, коли ріжеш паску.
Крім того, глазур з маршмелоу ідеально приховує недоліки чи нерівності на випічці, а процес приготування не забирає багато часу.
Факти ICTV підготували рецепт глазурі з маршмелоу для вашої ідеальної паски на Великдень 2024.
Як приготувати глазур із маршмелоу
Загальний час приготування глазурі з маршмелоу – 30-40 хвилин.
Що знадобиться:
- Зефір маршмелоу – 200 г
- Олія – 2 ст. л.
- Сік лимона – 2 ст. л.
- Цукрова пудра – 150-200 г.
Глазур з маршмелоу для паски – процес приготування
- Викладаємо 200 г маршмелоу, дві столові ложки олії та дві столові ложки лимонного соку в посуд, який не боїться вогню, і ставимо на водяну баню. Вогонь повинен бути слабким, щоб зефір не прилип до посуду.
- Після того як зефір розтане, додаємо 150 г цукрової пудри і все добре перемішуємо.
- Якщо маса буде надто густа, додайте 1 столову ложку соку лимона.
- Поки глазур із маршмелоу ще гаряча, наносимо її на паски та посипаємо прикрасами.
- Для кольору в глазур можна додати харчовий барвник.
От і все! Ідеальна глазур для паски на Великдень готова!
Читайте також: