Як приготувати крученики з грибами – рецепт

Міла Грубнік редакторка розділу Здоров’я
грибы

Із грибів можна приготувати низку цікавих та смачних страв.

Вони будуть доречними як на святковому столі, так і під час звичайної сімейної вечері.

Шеф, експерт реаліті На ножах на Новому каналі Алекс Якутов поділився рецептом кручеників з грибами.

Інгредієнти

  • Яловичий антрекот – 220 г
  • Шампіньйони – 60 г
  • Гливи – 40 г
  • Білі гриби сушені – 1 шт.
  • Петрушка – 3 пучки
  • Часник – 2 шт.
  • Соус пепер – 50 г

Для соусу пепер

  • Перець чорний горошком – 15 г
  • Коньяк – 70 мл
  • Соус демігляс – 300 г
  • Вершки – 450 мл

Приготування

  1. Антрекот наріжте слайсами, обсмажте.
  2. Гриби з часником мілко поріжте, смажте до готовності, додайте пудру з білого гриба та рублену петрушку.
  3. У м’ясо загорніть смажені гриби та подавайте з соусом пепер.

Приготування соусу пепер

  1. Чорний перець прогрійте на сухій сковороді, додайте коньяк.
  2. Додайте демігляс, вершки. Уваріть, зробивши так, щоб готовий продукт припав вам до смаку.
Categories: Їжа Тіло