Ми знаємо, як смажити пельмені, щоб вони вийшли з апетитною скоринкою, смачні та ситні!
Смажені пельмені – страва, яка поєднує у собі ніжність та хрусткість.
Цей рецепт стане відмінним варіантом для швидкого та смачного обіду або вечері. Вона особливо підійде для тих, хто цінує швидкість приготування та чудовий смак класичних страв.
А ви знали, що у Китаї також є власний рецепт пельменів. Тільки от називають їх манду. До речі, їх також смажать на сковороді або готують у фритюрниці, тільки називають вже кунманду.
Як посмажити пельмені на сковороді
Під час смаження, у кінці приготування, можна додати трохи меленого чорного або білого перцю.
Інгредієнти:
- пельмені заморожені – 500 г
- вершкове масло – 50 г
- олія – 6 ст. л.
- сіль – до смаку
Як смажити пельмені: рецепт покроково
- У сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо олію і розігріваємо.
- Викладаємо пельмені й смажимо, періодично перемішуючи, до приємного золотавого кольору. Скільки смажити пельмені? Час смаження пельменів на сковороді – 7-8 хвилин.
- Подаємо страву гарячою з будь-яким соусом до вашого смаку.
Якщо є бажання посмажити варені пельмені, робимо це так. Пельмені відварюємо в підсоленій воді та відкидаємо на друшляк, щоб вода повністю стекла. Далі готуємо за вказаним вище рецептом, але час смаження зменшуємо на 2-3 хвилини.
Фото: Depositphotos