Перше на що потрібно звернути увагу – це продавець. Якщо людина без кваліфікації та документів, то в разі отруєння вам ніхто не допоможе.
Варто звернути увагу і на розташування бочки, вона не повинна стояти під пекучим сонцем просто неба. Якщо бочка перегріється, у квасі може бути перевищена норма спирту. Майте це на увазі, особливо якщо ви за кермом.
– Так має виглядати правильне маркування: ти можеш почитати дату виробництва, номер партії, не допускається прямих сонячних промінів, поява осаду. Ти можеш знайти адресу виробника і телефони гарячої лінії, – розповідає експерт Максим Несміянов.
Більше дивіться у відео програми Ранок у великому місті.
Читайте: Спека в Україні: як врятуватися від теплового удару (IHФОГРАФІКА)
До речі, раніше Супрун розвінчала три найнебезпечніші міфи про здорове харчування.