Збираємо великодній кошик – які страви варто приготувати до свята

Великдень
Джерело: Pixabay

До Великодня залишилося зовсім мало часу, і господині почали готувати страви до святкового кошика.

Шеф-кухар Євген Клопотенко розповів, які страви можна підготувати до свята.

  • Класична паска

Випічка є головним атрибутом свята.

Зараз дивляться
  • Зіньківська ковбаса

Її основними інгредієнтами є свинина, кишки та прянощі. Треба пам’ятати, що м’ясо не має бути перекрученим, а дрібно нарізаним.

  • Великодній кекс з сиром

Кекс з ароматом лимонної цедри, ванільного цукру та ромової есенції не буде зайвим у великодньому кошику.

  • Запечене сало з ромашкою

Сало можна запекти з квіточками ромашки. Його чудово доповнить міцна гірчиця чи гострий хрін.

  • Минтай у паніровці

Риба – ще одна страва, яку зазвичай кладуть у великодній кошик. Минтай у паніровці з манки готується просто, проте має гарний смак.

  • Буженина з яблучним конфітюром

Треба взяти гарний шматок м’яса, додати прянощі та запекти в духовці. Рекомендується готувати з розмарином та часником, а за бажанням – додати ще кілька ложок натурального йогурту.

Джерело: Клопотенко

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Loading...
Підтримати Факти ICTV
Знайшли помилку в тексті?
Помилка