Комаровський розповів, чи може холодильник “вбити” Covid-19 на продуктах

1 Травня 2020, 21:52
Комаровський розповів, чи може холодильник “вбити” Covid-19 на продуктах

Негативні температури не можуть нейтралізувати коронавірус.

Про це розповів педіатр Євген Комаровський.

– Тобто він може в заморожених продуктах зберігати свою активність. Якщо ви візьмете в руки морожене м’ясо, яке навіть довго лежало в морозильній камері, а потім руки не помиєте – ви можете заразитися, – сказав він.

За його словами, багато людей думають, що, якщо заражений продукт не помити, а засунути в морозильну камеру, то вірус замерзне і зникне.

Зараз дивляться

Читайте: Комаровський розповів, чи можна дезінфікувати маски праскою

– Ні, вірус може і замерзне, але він відтане зберігатиме свою активність, – додав він.

Раніше Комаровський розповів, чи можна їхати цього літа на море. Але він зазначив, що остаточно все залежатиме від політиків, які ухвалюватимуть рішення.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Підтримати Факти ICTV
Знайшли помилку в тексті?
Помилка