Через пандемію коронавірусу у турецьких готелях змінять систему харчування за принципом шведського столу на замовлення за меню.
Тепер туристи зможуть харчуватися лише a la carte.
– Донині концепція все включено та харчування за принципом шведського столу були популярними в туристичній галузі Туреччини… Десятки чи навіть сотні туристів вишиковуються у черги та набирають їжу зі стійок зі стравами… Тепер це втратило свою привабливість, – сказав голова Інституту світового туристичного форуму Булут Баджи.
Читайте: Коронавірус у Туреччині: влада заборонила експорт лимонів
За його словами, зміна системи харчування на a la carte, матиме позитивні результати не тільки у розрізі боротьби з пандемією. Це також дозволить зменшити кількість відходів харчових продуктів та заощадити кошти.
Нагадаємо, раніше ми писали, що через пандемію коронавірусу Туреччина переносить відкриття туристичного сезону на кінець травня.
Джерело: Anadolou