Кабачкові оладки з бананом: рецепт

ладьи
Джерело: Depositphotos

Оладки з кабачками ми вже готували, додаючи моркву і зелень, часник або цибулю. А якщо зробити незвичний мікс – кабачок і банан? Спробуйте – вам сподобається, упевнений шеф Євген Клопотенко.

Кабачкові оладки з бананом: рецепт

Інгредієнти:

Приготування:
  1. Банан почистьте і натріть на тертці з великими вічками. Вибирайте стиглі банани яскравого жовтого кольору. Зелені та коричневі переспілі банани краще не використовувати.
  2. Кілька кабачків помийте, обріжте кінчики і натріть тертці з великими вічками. Вибирайте кабачки невеликого розміру, щоб вони були твердими.
  3. До натертих кабачків і банана додайте одне яйце і трохи перемішайте.
  4. Додайте 1 ст. л. сметани і ще раз добре перемішайте. Сметана додасть оладкам більш ніжний смак.
  5. Всипте  2 ст. л. пшеничного борошна і перемішайте до отримання однорідної маси. Додайте кілька пучок солі.
  6. Розігрійте олію на пательні з антипригарним покриттям і обсмажте оладки з двох сторін до золотистого кольору.
  7. Готові оладки викладіть на тарілку, застелену паперовою серветкою, щоб вбралося зайву олію. Подавайте оладки зі сметаною.

Джерело: Євген Клопотенко

Зараз дивляться

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Знайшли помилку в тексті?
Помилка