Оладки з кабачками ми вже готували, додаючи моркву і зелень, часник або цибулю. А якщо зробити незвичний мікс – кабачок і банан? Спробуйте – вам сподобається, упевнений шеф Євген Клопотенко.
Кабачкові оладки з бананом: рецепт
Інгредієнти:
Приготування:
- Банан почистьте і натріть на тертці з великими вічками. Вибирайте стиглі банани яскравого жовтого кольору. Зелені та коричневі переспілі банани краще не використовувати.
- Кілька кабачків помийте, обріжте кінчики і натріть тертці з великими вічками. Вибирайте кабачки невеликого розміру, щоб вони були твердими.
- До натертих кабачків і банана додайте одне яйце і трохи перемішайте.
- Додайте 1 ст. л. сметани і ще раз добре перемішайте. Сметана додасть оладкам більш ніжний смак.
- Всипте 2 ст. л. пшеничного борошна і перемішайте до отримання однорідної маси. Додайте кілька пучок солі.
- Розігрійте олію на пательні з антипригарним покриттям і обсмажте оладки з двох сторін до золотистого кольору.
- Готові оладки викладіть на тарілку, застелену паперовою серветкою, щоб вбралося зайву олію. Подавайте оладки зі сметаною.
Читайте також:

Джерело: Євген Клопотенко
Зараз дивляться