Кабачкові оладки з бананом

ладьи
Джерело: Depositphotos

Оладки з кабачками ми вже готували, додаючи моркву і зелень, часник або цибулю. А якщо зробити незвичний мікс – кабачок і банан? Спробуйте – вам сподобається, упевнений шеф Євген Клопотенко.

Інгредієнти

Банан почистьте і натріть на тертці з великими вічками. Вибирайте стиглі банани яскравого жовтого кольору. Зелені та коричневі переспілі банани краще не використовувати.

Кілька кабачків помийте, обріжте кінчики і натріть тертці з великими вічками. Вибирайте кабачки невеликого розміру, щоб вони були твердими.

Зараз дивляться

Додайте до натертих кабачків і банана одне яйце і трохи перемішайте.

Додайте 1 ст. ложку сметани і ще раз добре перемішайте. Сметана додасть оладкам більш ніжний смак.

Додайте 2 ст. ложку пшеничного борошна і перемішайте до отримання однорідної маси. Додайте кілька пучок солі.

Розігрійте олію на пательні з антипригарним покриттям і обсмажте оладки з двох сторін до золотистого кольору.

Готові оладки викладіть на тарілку, застелену паперовою серветкою, щоб вбралося зайву олію. Подавайте оладки зі сметаною.

Джерело: Євген Клопотенко

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Loading...
Підтримати Факти ICTV
Знайшли помилку в тексті?
Помилка