Класичний рецепт сирної паски: покрокова інструкція

Сирна паска
Джерело: Instagram

Сирну паску досить просто готувати, для цього навіть не потрібна духовка. До того ж для її приготування потрібно не так багато інгредієнтів. Як приготувати класичну сирну паску без випікання – читайте в матеріалі.

Рецепт класичної сирної паски: покроковий рецепт

Інгредієнти:

  •  сир – 500 г;
  •  вершкове масло – 200 г;
  •  цукор – 1 склянка (250 г);
  •  вершки – 1/2 склянки;
  •  яйце (жовток) – 2-3 шт;
  •  родзинки (без кісточок), мигдаль (подрібнений) – по 1 ст.л;
  •  цукати, кардамон (мелений), ванілін – за смаком.

Спосіб приготування:

Зараз дивляться
  1. Розтираємо вершкове масло до білого кольору, після чого додаємо жовтки. Цукор має повністю розчинитися.
  2. Двічі протираємо через сито сир, потім додаємо родзинки, мигдаль, цукати та лимонну цедру.
  3. Додаємо масу до вершкового масла та цукру і все ретельно перемішуємо.
  4. Викладаємо отриману масу у форму, попередньо застелену ледь вологою марлею, закриваємо блюдцем.
  5. Ставимо в холодильник.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Знайшли помилку в тексті?
Помилка