Сирну паску досить просто готувати, для цього навіть не потрібна духовка. До того ж для її приготування потрібно не так багато інгредієнтів. Як приготувати класичну сирну паску без випікання – читайте в матеріалі.
Рецепт класичної сирної паски: покроковий рецепт
Інгредієнти:
- сир – 500 г;
- вершкове масло – 200 г;
- цукор – 1 склянка (250 г);
- вершки – 1/2 склянки;
- яйце (жовток) – 2-3 шт;
- родзинки (без кісточок), мигдаль (подрібнений) – по 1 ст.л;
- цукати, кардамон (мелений), ванілін – за смаком.
Спосіб приготування:
Зараз дивляться
- Розтираємо вершкове масло до білого кольору, після чого додаємо жовтки. Цукор має повністю розчинитися.
- Двічі протираємо через сито сир, потім додаємо родзинки, мигдаль, цукати та лимонну цедру.
- Додаємо масу до вершкового масла та цукру і все ретельно перемішуємо.
- Викладаємо отриману масу у форму, попередньо застелену ледь вологою марлею, закриваємо блюдцем.
- Ставимо в холодильник.