Найпростіший рецепт приготування спаржі

спаржа
У паростках спаржі міститься дуже багато корисних речовин, а ще вона неймовірно смачна, вважає шеф Євген Клопотенко. Головне пам’ятати, що спаржа готується  дуже швидко. Тому, коли ви її готуєте, слідкуйте, щоб вона не переварилася.

Спочатку відріжте нижню частину пагонів – вона найтвердіша і жувати її не дуже приємно.  2-3 сантиметри знизу сміливо відрізайте. Далі почистіть їх. Але це потрібно робити не завжди, а тільки в разі, якщо верхній шар стебла дуже твердий. І очищайте тільки в нижній частині, вгорі спаржа дуже ніжна і м’яка.

Потім спаржу потрібно бланшувати в підсоленій воді, що кипить, протягом однієї хвилини і не більше. Відразу після цього дістаньте спаржу і перекладіть в миску з холодною водою, щоб зупинити приготування.

Потім викладіть спаржу на паперовий рушник, щоб волога вбралася.

Зараз дивляться

Для того, щоб отримати максимум смаку від спаржі, обсмажте її на вершковому маслі протягом 1-2 хвилин. Виходить просто божественно!

Джерело: Євген Клопотенко

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Loading...
Знайшли помилку в тексті?
Помилка