Хочете додати трошки креативності до святкового столу? Тоді салат Хризантема саме те, що вам потрібно! Він не лише смачний, але й виглядає дуже оригінально.
Рецепт салату Хризантема з чипсами зовсім не складний у приготуванні, а захоплюючи погляди та схвальні відгуки тих хто буде куштувати, варті затраченого часу!
Як приготувати салат Хризантема з чипсами
Готувати будемо цей салат з копченою куркою. Але замість неї можна взяти й інші продукти. Наприклад, печінку тріски, рибні консерви, варене м’ясо або ковбасу.
Зараз дивляться
Інгредієнти:
- копчене куряче філе – 1 шт. (300 г)
- чипси – до смаку
- листя салату – 1 пучок
- яйця варені – 4 шт.
- зелена цибуля нарізана – 2-3 ст. л.
- консервована кукурудза – 5-6 ст. л.
- печериці (смажені або мариновані) – 100 г
- огірок (маринований або свіжий) – 1 шт.
- сіль, мелений чорний перець – до смаку
- майонез – 160 г
- гірчиця – до смаку
- кріп нарізаний – 1 ч. л.
Рецепт салату Хризантема:
- Куряче філе, яйця, огірки нарізаємо смужками або кубиками.
- Гриби нарізаємо пластинками.
- До гірчиці додаємо 1 ст. л. майонезу та кріп, перемішуємо.
- Тарілку для подачі застеляємо листям салату і змащуємо його отриманим соусом.
- Викладаємо салат шарами. Кожен шар солимо, перчимо та робимо сіточку з майонезу: куряче філе – огірки – печериці – кукурудза – зелена цибуля – яйця (3 шт.). За бажанням у салат можна додати шар тертого твердого сиру.
- Потім викладаємо ще листя салату і поміщаємо його у холодильник на 2-3 години.
- Перед подачею до столу прикрашаємо чипсами та вареним яйцем. Смачного!
Салат Хризантема з чипсами готовий. Веселого застілля!
Читайте також:

Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.