Згідно з результатами досліджень, какао дійсно містить важливі сполуки, які можуть позитивно вплинути на здоров’я, пише Ukr.Media.
Так, какао-порошок, якщо його вживати як складову продуктів харчування сприяє зменшенню хронічного запалення в організмі і зниженню високого кров’яного тиску.
У той самий час какао-порошок багатий на поліфеноли, що, зі свого боку, сприяють зниженню запалення в організмі і поліпшують рівень холестерину, а також відіграють певну роль у запобіганні вікової дегенерації.
Зараз дивляться
Правда, обробка какао вушоколаді або інших продуктах може істотно знизити вміст поліфенолів.
Читайте: Провокує рак та інсульт! Вчені назвали небезпечну дієту
До речі, раніше вчені назвали напій, який “вбиває” людську пам’ять.