Вони вирізняються великим вмістом вітамінів і мікроелементів, а також антиоксидантів (Речовини, які захищають організм від токсинів. – Ред.), пише cikavo-znaty.com.
Яблука неймовірно корисні для людей з анемією, також вони абсолютно гіпоалергенні – тому їх можна їсти з раннього дитинства.
Корисні властивості яблук:
– запобігають захворюванням серця;
– сприяють зміцненню імунітету;
– запобігають розвитку ракових захворювань;
– відсувають процеси старіння і втрати пам’яті;
– знижують ризик захворювань головного мозку;
– знижують ймовірність появи респіраторних захворювань;
– покращують обмінні процеси;
– нейтралізують дію шкідливих бактерій в порожнині рота.
Читайте: Яблучна дієта: як скинути 3 кг за 3 дні
Три роки тому китайські вчені найкориснішим фруктом назвали абрикос.
Фото: pixabay.com