Пісний медовик: рецепт

Пісний медовик: рецепт

Під час посту організм часто вимагає солодкого. Факти ICTV пропонують не відмовляти собі у своїх бажаннях і підготували рецепт пісного медовика.

Рецепт не тільки дуже простий, але і смачний.

Читайте: Різдвяний піст 2017: коли і що можна їсти

Зараз дивляться

Вам знадобиться:

  1. Bзюм або інші сухофрукти – 0,5 склянки.
  2. Горіхи волоські (порубати) – 0,5 склянки.
  3. Цукор – 0,5 склянки.
  4. Вода (тепла) – 1 склянка.
  5. Олія – ​​0,5 склянки.
  6. Мед – 3 столових ложки.
  7. Цукор ванільний – 1 столова ложка.
  8. Борошно – 2 склянки.
  9. Розпушувач – 2 чайних ложки.
  10. Сіль – 1 щіпка.

Рецепт пісного медовика:

  • Ізюм залийте окропом на 5-10 хвилин, потім обсушити і змішати з горіхами і дрібкою борошна.
  • Цукор викладіть в сковороду, нагрійте до утворення карамелі.
  • Масло змішати з медом, ванільним цукром і сіллю.
  • Додайте в тісто родзинки і горіхи.
  • Випікайте пісний торт-медовик 45 хвилин при 180 С.

Нагадаємо, які ще є цікаві рецепти пісних страв.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Знайшли помилку в тексті?
Помилка