Під час посту організм часто вимагає солодкого. Факти ICTV пропонують не відмовляти собі у своїх бажаннях і підготували рецепт пісного медовика.
Рецепт не тільки дуже простий, але і смачний.
Читайте: Різдвяний піст 2017: коли і що можна їсти
Зараз дивляться
Вам знадобиться:
- Bзюм або інші сухофрукти – 0,5 склянки.
- Горіхи волоські (порубати) – 0,5 склянки.
- Цукор – 0,5 склянки.
- Вода (тепла) – 1 склянка.
- Олія – 0,5 склянки.
- Мед – 3 столових ложки.
- Цукор ванільний – 1 столова ложка.
- Борошно – 2 склянки.
- Розпушувач – 2 чайних ложки.
- Сіль – 1 щіпка.
Рецепт пісного медовика:
- Ізюм залийте окропом на 5-10 хвилин, потім обсушити і змішати з горіхами і дрібкою борошна.
- Цукор викладіть в сковороду, нагрійте до утворення карамелі.
- Масло змішати з медом, ванільним цукром і сіллю.
- Додайте в тісто родзинки і горіхи.
- Випікайте пісний торт-медовик 45 хвилин при 180 С.
Нагадаємо, які ще є цікаві рецепти пісних страв.