Як готувати картоплю фрі – найкращі способи

Як готувати картоплю фрі – найкращі способи

Перед приготуванням обов’язково потрібно покласти очищену картоплю в холодну воду. Так з неї вийде зайвий крохмаль. Потім її потрібно витерти і нарізати соломкою.

На початку готування картопля повинна бути абсолютно сухою. Також в процесі приготування її не потрібно солити і варто злити все масло за допомогою друшляка після.

Картопля фрі у фритюрі

У якості фритюру для картоплі фрі застосовується рослинне масло. Воно обов’язково повинно бути дезодорованим і рафінованим.

Зараз дивляться

Масла для фритюру береться в чотири рази більше, ніж картоплі. Температура для смаження повинна бути не менше 180 градусів.

Після того, як фритюр нагріється, в нього опускається фритюрниця зі скибочками картоплі та готується до утворення рум’яної скоринки.

Домашня картопля фрі

Такий спосіб приготування підійде тим, у кого вдома немає фритюрниці. Сковороду з товстим дном і високими бортиками потрібно наповнити олією і нагріти.

Далі, за допомогою шумівки, слід опустити картоплю в розігріту олію. Готувати до рум’янцю та перекласти в друшляк для того, щоб злилося зайве масло.

Тепер картоплю потрібно посолити по-смаку та подавати до столу.

Читайте: 4 причини полюбити гостру їжу

Також пропонуємо список продуктів, які ні в якому разі не можна їсти на голодний шлунок.

За матеріалами: Kitchenmag

Теги
Рецепт
Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Знайшли помилку в тексті?
Помилка