Фото Їжа

З’явилося морозиво, яке не тане у спеку

З’явилося морозиво, яке не тане у спеку

Аби зробити десерт стійким до високої температури, Томіхіса Ота додав до рецепту поліфенол, який міститься в полуниці, передає Quartz.

Саме завдяки цьому інгредієнту морозиво зберігає форму та не тане у 28-градусну спеку.

– Рідкий поліфенол має властивості, що ускладнюють відділення води та масел, які містяться у фруктовому морозиві. Це дозволяє зберігати первинну форму морозива та уникнути його танення, – пояснив кондитер.

Зараз дивляться

Читайте: В Італії морозиво назвали на честь Трампа

Дослідники вже перевірили стійкість морозива до високих температур і з’ясували, що десерт може витримати спеку та навіть потік гарячого повітря. До слова, такий зручний літній десерт уже продають у кількох магазинах Японії.

Ми також писали про те, як відрізнити натуральне морозиво від “хімічного”.

Фото: Twitter

Теги
Японія
Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Знайшли помилку в тексті?
Помилка