Суперзасіб для печінки: чим корисний мед із гарбуза, як його приготувати

гарбуз
Джерело: Pexels

Сімейний лікар, терапевт Людмила Сердюк у коментарі Фактам ICTV розповіла про незвичайний домашній засіб, який допоможе ефективно оздоровити весь організм. Це – мед із гарбуза.

Кому рекомендований

– Мед із гарбуза – справді дуже корисний і його легко приготувати, – зазначає лікарка.

За словами медика, гарбузовий мед рекомендований як для профілактики хвороб, так і тим, хто має проблеми з печінкою, нирками, сечовим міхуром, а також із зайвою вагою.

Зараз дивляться

Як приготувати

Як розповіла Людмила Сердюк, приготувати мед дуже просто. Для цього потрібно зняти з гарбуза верхівку й очистити плід від м’якоті.

В отриману таким чином посудину потрібно насипати доверху цукор, закрити верхівкою, яку зрізали, та розмістити у великій ємності, наприклад, у тазу.

Гарбузовий мед буде готовий, коли стінки нашої імпровізованої посудини не стануть м’якими, пластичними.

Після цього вміст переливаємо в чисту ємність, краще скляну, і ставимо в холодильник.

Дозування

Що ж стосується дозування, то, за словами лікаря, цим дивовижним і корисним медом можна ласувати, скільки душі завгодно, незалежно від часу доби.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Знайшли помилку в тексті?
Помилка