Про це пише Країна здоров’я.
Для цього у склянку підігрітого пива додають ложку меду, трохи меленої кориці і гвоздики. Вживати треба перед сном протягом кількох днів.
Проте ефект настає вже після першого застосування.
Також від кашлю використовують пиво з цукром.
Читайте: Україну атакує грип: як відрізнити від застуди (ІНФОГРАФІКА)
На 1,5 л пива треба взяти 250 г цукру, два лимона, одну чайну ложку листя анісу, дві столові ложки подрібненого кореня солодки.
Лимони пропустити через м’ясорубку разом з шкіркою, додати всі компоненти в пиво, перемішати до розчинення цукру.
Варити цю суміш на водяній бані протягом години, остудити і процідити через марлю.
Засіб необхідно вживати по одній столовій ложці тричі на день.
До слова, Факти ICTV писали, що не варто їсти під час грипу та застуди.