Ніжний, наче оксамит: простий рецепт супу з гарбуза

Гарбузовий суп
Джерело: Depositphotos

Гарбузовий суп – справжній фаворит осіннього сезону. Ніжний і смачний суп-пюре дуже просто приготувати, проте домашні будуть від нього у захваті.

Як приготувати гарбузовий суп

Інгредієнти

  • 1 л води;
  • 700 г гарбуза;
  • 250 мл вершків;
  • 3 бульйонні кубики;
  • 1 картопля;
  • 2 моркви;
  • 2 цибулини;
  • сіль, мелений мускатний горіх та чорний мелений перець – за смаком.

Приготування

Зараз дивляться
  1. Гарбуз очищаємо і нарізаємо кубиками, моркву натираємо на тертці.
  2. Нагріваємо духовку на 220°С. У форму для запікання викладаємо очищені й нарізані гарбуз, моркву і цибулю. Збризкуємо рослинною олією і запікаємо приблизно 40 хв.
  3. У каструлі кип’ятимо воду і відварюємо картоплю з кубиками курячого бульйону.
  4. Поєднуємо всі інгредієнти й подрібнюємо блендером, а потім повертаємо в каструлю.
  5. Нагріваємо суп на повільному вогні, додаємо вершки, приправи і сіль.
  6. Готуємо ще 5 хв та знімаємо з вогню.

Смачного!

Ще більше цікавих рецептів на кожен день можна знайти на сайті Смачно.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Знайшли помилку в тексті?
Помилка