У помірних дозах: алкогольний напій, який може знизити ризик розвитку діабету II типу

алкоголь
Джерело: Depositphotos

Експерт у сфері охорони здоров’я Майкл Мослі повідомив, що червоне вино може поліпшити рівень цукру і холестерину в крові, а також знизити ризик розвитку діабету II типу.

Виберіть червоний колір

– У цьому сезоні різдвяних вечірок виберіть червоний колір. Вживання червоного вина може підвищити рівень цукру в крові, знижуючи ризик розвитку діабету II типу, – написав Мослі у своєму Instagram.

За словами лікаря, червоне вино може позитивно впливати і на рівень холестерину, при цьому в кишківнику також спостерігаються ознаки поліпшення, якщо вино вживається в помірних кількостях.

Зараз дивляться

Що показали дослідження

Слова Мослі підтверджують і результати дослідження, під час якого з’ясувалося, що поєднання червоного вина з їжею набагато ефективніше.

Спостерігаючи за понад 300 тис. пацієнтами у середньому 11 років, дослідницька група помітила, що вживання вина під час їжі було пов’язане зі зниженням рівня цукру в крові на 14%.

Скільки можна випити

Крім того, згідно з дослідженнями, червоний алкогольний напій також дав змогу домогтися значного поліпшення рівня холестерину. Однак, якщо ви взагалі не вживаєте алкоголь, то Мослі не пропонує почати просто зараз.

Нагадаємо, що експерти Національної служби здоров’я Великої Британії (NHS) не рекомендують вживати більше семи келихів червоного вина на тиждень.

Джерело: Express

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Знайшли помилку в тексті?
Помилка