Основним інгредієнтом класичного крему для булочок синабон є вершковий сир. Але його можна приготувати й з інших продуктів.
Тож розгляньмо, з чого можна приготувати крем для булочок синабон та які інгредієнти додати, щоб він вийшов неперевершений.
Класичний рецепт приготування крему для синабонів дивіться тут.
Зараз дивляться
Як приготувати крем для синабонів зі сметани
Інгредієнти:
- сметана жирна – 200 г
- цукрова пудра – 80 г
- ванільний цукор – 0,5 ч. л.
- сік лимона – 1 ч. л.
Приготування:
- До охолодженої сметани додаємо ванільний цукор, цукрову пудру і ретельно розтираємо.
- Потів вливаємо сік лимона і перемішуємо.
Якщо ви придбали не жирну сметану, обов’язково додайте 1-2 ч. л. загущувача для сметани або вершків.
Крем для булочок синабон з сиру та згущеного молока
Інгредієнти:
- сир – 200 г
- згущене молоко – 3-4 ст. л.
- вершкове масло – 50 г
Приготування:
- До сиру вливаємо розтоплене вершкове масло, додаємо згущене молоко і гарно перемішуємо.
- Якщо маса занадто густа, додаємо ще трішки згущеного молока.
Як приготувати крем для синабонів з молока
Інгредієнти:
- молоко – 1 склянка (220 мл)
- яйця – 2 шт.
- цукор – 3 ст. л.
- ванільний цукор – 0,5 ч. л.
Приготування:
- Яйця збити з цукром і ванільним цукром.
- До яєчної суміші влити тепле молоко, перемішати.
- Потім суміш поставити на плиту на маленький вогонь і, постійно помішуючи, довести до кипіння.
- Варити до необхідної консистенції та охолодити до кімнатної температури.
Обираймо свій улюблений рецепт крему і готуймо, щоб насолодитися неймовірно смачною та ароматною випічкою.
Читайте також:

Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.