Крем-суп із сочевиці: смак середземномор’я

крем-суп
Джерело: Depositphotos

Страви турецького середземномор’я легкі у виконанні, і при цьому дуже смачні. Шеф Євген Клопотенко пропонує рецепт крем-супу з сочевиці та кінзи. Готується не більше 30 хвилин і має незвичайний смак.

Інгредієнти

Помийте порей, моркву, кінзу та часник та просушіть на паперовому рушнику. Переберіть та промийте під струменем води сочевицю.

Зараз дивляться

Дрібно наріжте цибулю, моркву, перець чилі та часник. У сотейнику обсмажте овочі, поки цибуля не стане м’якою. Далі додайте сочевицю та обсмажте ще протягом однієї хвилини. До овочів і сочевиці влийте томатний сік і воду. Все разом доведіть до кипіння і варіть до готовності сочевиці, приблизно 15-20 хвилин.

Коли сочевиця відвариться, перебийте суміш блендером до однорідного стану, додайте до готового крем-супу сіль, сік лимона, паприку, кінзу до смаку та перемішайте.

Джерело: Євген Клопотенко

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Знайшли помилку в тексті?
Помилка