Маринад для реберець у духовці з соєвим соусом та медом надасть страві неперевершеного смаку та аромату, що точно сподобається вам та вашим гостям. Готувати його зовсім не складно, а смак готової страви – неймовірний!
Свинячі реберця в пікантному маринаді чудово підійдуть для сімейного обіду.
Як замаринувати свинячі реберця швидко і смачно – читайте в матеріалі.
Зараз дивляться
Маринад для реберець у духовці: простий рецепт
Буде смачно, якщо разом з реберцями запекти овочі та гриби: картоплю, кабачки, баклажани, солодкий перець, печериці.
Інгредієнти:
- свинячі реберця – 1 кг
- соєвий соус – 1 склянка
- сіль – 0,5 ч. л.
- мед – 2 ст. л.
- гірчиця – 1 ч. л.
- мелений чорний перець – 0,5 ч. л.
- перець чилі – дрібка
- олія для змащення дека – 1 ст. л.
Приготування:
- Для маринаду мед розчинити у соєвому соусі. Додати сіль, гірчицю, мелений чорний перець та перець чилі.
- Реберця промити, злегка обсушити та нарізати.
- Викласти реберця у миску, полити маринадом та перемішати.
- Накрити миску харчовою плівкою і поставити у холодильник маринуватися на 3-5 годин.
- Деко застелити папером для випічки та змастити олією. Викласти реберця.
- Запікати у духовці за 180-190 °С 35 хвилин.
Подати свинячі реберця на стіл гарячими, за бажанням змастивши соусом барбекю.
Читайте також:

Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.