Печиво на молоці з неймовірною текстурою та ніжністю завжди буде відмінним вибором для чаювання.
Рецепт печива на молоці такий простий, що впорається навіть дитина!
Читайте також:

Окрім базових інгредієнтів, які використовуються для приготування печива, існує безліч варіантів, які можна додати, щоб зробити випічку ще смачнішою і цікавішою. Ось кілька ідей:
Зараз дивляться
- Цедра цитрусових (лимон, апельсин або лайм).
- Горіхи.
- Сухофрукти (родзинки, курага, манго, журавлина).
- Шоколадні дропси.
- Кокосова стружка.
- Прянощі (кориця, імбир, кардамон).
Як приготувати печиво на молоці
Інгредієнти:
- молоко – 0,5 склянки
- цукор – 8 ст. л.
- ванільний цукор – 8 г
- сіль – дрібка
- вершкове масло або маргарин – 110 г
- яйце – 1 шт.
- розпушувач – 2 ч. л.
- борошно – 3 склянки (приблизно)
Печиво з молоком: рецепт покроково
- У гаряче молоко всипаємо цукор і ванільний цукор та додаємо дрібку солі. Усе гарно перемішуємо, переливаємо у глибоку миску та залишаємо, щоб воно охолодилося до кімнатної температури.
- Додаємо до молока розм’якшене вершкове масло, гарно перемішуємо вінчиком або збиваємо міксером.
- Борошно просіюємо з розпушувачем і поступово вводимо в молочну суміш.
- Тісто перекладаємо у пакет чи загортаємо у харчову плівку. Поміщаємо у холодильник на 20-30 хвилин.
- Стіл посипаємо борошном і розкочуємо тісто.
- За допомогою формочок для печива вирізаємо фігурки та перекладаємо їх на деко, змащене олією або вершковим маслом.
- Духовку розігріваємо до 190 °С. Випікаємо печиво близько 12 хвилин. Час випікання залежить від товщини зроблених вами виробів.
Печиво на молоці готове. Приємного чаювання!
Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.