Салат із тунця з кукурудзою стане ідеальним вибором для будь-якого столу. Готується він швидко, а інгредієнти доступні в будь-який сезон.
Італійський салат із тунцем і кукурудзою: рецепт
Якщо бажаєте зробити салат легшим, не використовуйте сир фета. Він залишиться таким самим смачним і ситним.
Інгредієнти:
Зараз дивляться
- тунець консервований у власному соку – 1 банка
- кукурудза консервована – 4-5 ст. л.
- перепелині яйця варені – 8 шт.
- помідори чері – 8 шт.
- огірки свіжі – 2 шт.
- солодка червона цибуля – 1 шт.
- сир фета – 50 г
- оливкова олія extra virgin – до смаку
- сіль, перець – до смаку
- оливки без кісточки (за бажанням) – 5-7 шт.
Салат із тунця з кукурудзою: рецепт покроково
- Цибулю нарізати тонкими півкільцями.
- Огірки нарізати кружальцями.
- Помідори чері та почищені яйця розрізати навпіл.
- Фету нарізати кубиками.
- Шматочки тунця розділити на ще менші шматочки.
- Поєднати усі підготовлені інгредієнти для салату, кукурудзу та оливки, додати спеції, заправити оливковою олією та перемішати.
Спробуйте також прикрасити салат жменею підсушеного насіння гарбуза чи обсмаженого кунжуту. Вийде дуже смачно та апетитно!
Читайте також:

Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.