Фото Їжа

Як правильно готувати заморожені нагетси: поради та секрети

Як правильно готувати заморожені нагетси

Заморожені нагетси – це швидкий та зручний спосіб отримати смачний перекус чи вечерю.

У цьому матеріалі ми розглянемо, як готувати заморожені нагетси в духовці, мікрохвильовці та у сковороді.

Дотримуючись наших рецептів, ви зможете насолоджуватися ідеально хрусткими та смачними нагетсами.

Зараз дивляться

Як готувати заморожені нагетси в духовці

Готування нагетсів у духовці – простий спосіб зробити страву кориснішою.

Покрокова інструкція:

  1. Духовку розігріваємо до 190 °С.
  2. На деко застеляємо пергаментний папір і змащуємо його олією.
  3. Викладаємо нагетси та запікаємо їх у духовці близько 15 хвилин.

Готові нагетси повинні бути золотаві та хрусткі. За необхідності залиште їх у духовці ще на кілька хвилин.

Як готувати заморожені нагетси в мікрохвильовці

Приготування нагетсів у мікрохвильовці – один з найшвидших способів. Однак варто зауважити, що мікрохвильовка не надасть страві такої хрусткості, як духовка.

Покрокова інструкція:

  1. На пласку широку тарілку викладаємо нагетси в один шар.
  2. Тарілку поміщаємо у мікрохвильовку і готуємо на високій потужності протягом 2 хвилин.
  3. Потім нагетси перевертаємо та готуємо ще близько 2 хвилин.
  4. Потім перевіряємо на готовність. Якщо вони недостатньо гарячі, готуємо ще 1-2 хвилини.

Як готувати заморожені нагетси вдома на сковороді

Готування нагетсів на сковороді – це ще один швидкий спосіб приготування, який дає змогу отримати хрустку скоринку. Але після приготування варто нагетси викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.

Покрокова інструкція:

  1. У сковороду вливаємо олію та розігріваємо її, але не дуже сильно.
  2. Викладаємо заморожені нагетси на розігріту сковороду.
  3. Смажимо на середньому вогні протягом 10 хвилин, перевертаючи їх кожні 2 хвилини для рівномірного підрум’янення. Смачного!

Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.
Знайшли помилку в тексті?
Помилка