Заморожені нагетси – це швидкий та зручний спосіб отримати смачний перекус чи вечерю.
У цьому матеріалі ми розглянемо, як готувати заморожені нагетси в духовці, мікрохвильовці та у сковороді.
Дотримуючись наших рецептів, ви зможете насолоджуватися ідеально хрусткими та смачними нагетсами.
Як готувати заморожені нагетси в духовці
Готування нагетсів у духовці – простий спосіб зробити страву кориснішою.
Покрокова інструкція:
- Духовку розігріваємо до 190 °С.
- На деко застеляємо пергаментний папір і змащуємо його олією.
- Викладаємо нагетси та запікаємо їх у духовці близько 15 хвилин.
Готові нагетси повинні бути золотаві та хрусткі. За необхідності залиште їх у духовці ще на кілька хвилин.

Як готувати заморожені нагетси в мікрохвильовці
Приготування нагетсів у мікрохвильовці – один з найшвидших способів. Однак варто зауважити, що мікрохвильовка не надасть страві такої хрусткості, як духовка.
Покрокова інструкція:
- На пласку широку тарілку викладаємо нагетси в один шар.
- Тарілку поміщаємо у мікрохвильовку і готуємо на високій потужності протягом 2 хвилин.
- Потім нагетси перевертаємо та готуємо ще близько 2 хвилин.
- Потім перевіряємо на готовність. Якщо вони недостатньо гарячі, готуємо ще 1-2 хвилини.
Як готувати заморожені нагетси вдома на сковороді
Готування нагетсів на сковороді – це ще один швидкий спосіб приготування, який дає змогу отримати хрустку скоринку. Але після приготування варто нагетси викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.
Покрокова інструкція:
- У сковороду вливаємо олію та розігріваємо її, але не дуже сильно.
- Викладаємо заморожені нагетси на розігріту сковороду.
- Смажимо на середньому вогні протягом 10 хвилин, перевертаючи їх кожні 2 хвилини для рівномірного підрум’янення. Смачного!
Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.