Літо – найкращий час для приготування страв із овочів. У них міститься багато корисних мікроелементів та вітамінів, які позитивно впливають на наше здоров’я.
Як приготувати баклажани на сковороді – дивіться рецепт на Фактах ICTV.
Рецепт приготування баклажанів на сковороді
При приготуванні намагайтеся використовувати не багато олії. Страва вийде менш калорійна і смачніша.
Зараз дивляться
Інгредієнти:
- баклажан – 2 шт.
- сіль – до смаку
- перець чорний мелений – до смаку
- олія – 2 ст. л.
- цибуля – 4 шт.
- яйце – 2 шт.
- часник – 3 зубки
- зелень – до смаку
Приготування:
- Молоденькі баклажани ріжемо тонкими кільцями, присолюємо і вимочуємо серветками, аби стекла зайва волога.
- Цибулю нарізаємо й обсмажуємо на олії.
- Баклажани окремо смажимо на сковороді до м’якості.
- Потім заливаємо збитими з сіллю і перцем яйцями, вимішуємо, обжарюємо.
- Додаємо піджарену цибулю, зелень, видушуємо часник.
- Тримаємо на помірному вогні кілька хвилин. Можна куштувати. Смачного!
Буде смачно, якщо перед подачею посипати страву натертою на середній тертці моцарелою.